fbpx

Tag: макеоднски филм

Од премиерата на „Домаќинство за почетници“ на ИФФК „Браќа Манаки“

Рецензија-филм, „Домаќинство за почетници“, режија Горан Столевски: Моќен визуелен прирачник за автентичната и инстиктивна човечност

Пишува: АНА ВАСИЛЕВСКА  Премиерата беше проследена со громоглесен аплауз а впечатоците одзвонуваа во публиката предизвикувајќи осцилиација на коментари за успешно ...