fbpx

Tag: Марјан Забрчанец

Забрчанец за договорите за Отворен Балкан: Се чека пратениците да кажат „да“ за да почне да функционира слободниот проток на работна сила и услуги

За активирање на економската мерка со која ќе се овозможи слободно движење на пазарот на трудот, слободно движење на луѓе ...

Забрчанец: Ако опозицијата има минимум политичка прагма не смее да помисли да не ги поддржи ратификациите на законите за Отворен Балкан

Националниот координатор за „Отворен Балкан“ и регионална соработка, Марјан Забрчанец, во изјава за Цивил Медиа, вели дека Северна Македонија, Албанија ...

Page 2 of 2 1 2