fbpx

Tag: Марјан Забрчанец

Забрчанец: Чест ми е што дадов придонес за реконструкцијата на старото училиште во Љубојно и адаптација во центар за промоција на македонскиот јазик

Министерката за култура Бисера Костадиновска Стојчевска објави видео во кое вели „Со Центарот за македонски јазик во Љубојно го заштитуваме ...

Забрчанец за Отворен Балкан: Имаме вртоглав раст на туризмот, олеснет увоз и извоз и соработки во областа на културата со Србија и Албанија

„Имавме одлични заеднички иницијативи, и сè уште течат соработките на тема туризам, таканаречените кружни тури од кои што, особено македонскиот ...

Page 1 of 2 1 2