fbpx

Tag: мерки

МЗШВ: Земјоделците да аплицираат за мерката 1.7 дополнителни директни плаќања од подмерка 1.4. за градинарски култури предадени во преработувачки капацитети

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство ги потсетува сите земјоделци дека во тек е аплицирањето за дополнителните директни плаќања од ...

Page 1 of 4 1 2 4