Tag: Милков

Милков не сакал да го коментира интервјуто на Пендаровски за да не придонесе за зголемување на тензиите

Николај Милков, шефот на бугарската дипломатија, изјави дека затворањето на бугарските културни клубови Македонија ги зголемуваат тензиите меѓу двете земји. ...