Tag: Милутин Ристески

Ристески: Кого лажете господа од ДПМНЕ? Каде е програмата на Муцунски сега, да споредат граѓаните што сè се ветуваше пред 2 години?

„Кого лажете господо од ДПМНЕ?“, реагира во објава на Фејсбук координаторот на советничката група на СДСМ и коалицијата во Советот ...

Page 1 of 2 1 2