fbpx

Tag: Мишел

Ковачевски – Мишел: С. Македонија припаѓа во ЕУ, да се искористи оваа неповторлива шанса за продолжување на европскиот пат

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, во рамки на посетата на Република Словенија, каде учествува на Бледскиот ...

Page 1 of 2 1 2