fbpx

Tag: нати ЕУ

Орбан, по примерот на Путин, воведува контроверзен закон за „заштита на суверенитетот“ дизајниран да ги замолчи критиките и за слабеење на опозицијата

Предлог-законот за „заштита на националниот суверенитет“ кој синоќа го  поднесе унгарската Влада, според кој се планира криминилазација на странското финансирање ...