fbpx

Tag: НЕНАД ЈОВАНОВИЌ

Македонскиот „Леб“ Валенса

Пишува: НЕНАД ЈОВАНОВИЌ Не знам дали приметувате еден неверојатен феномен (го читам тоа низ коментарите на Фејсбук): симпатизерите, следбениците и ...

Page 1 of 10 1 2 10