fbpx

Tag: новинарски награди

МИМ ги додели новинарските награди „Никола Младенов 2023“ – првата награда ја доби новинарот Александар Димитриевски

На годишниот конкурс за новинарски награди „Никола Младенов 2023“, новинарот Александар Димитриевски ја доби првата награда за неговата истражувачка сторија, ...