Tag: Пекевски

Берово со финансиска помош за непогодите во Словенија: Никогаш нема да ја заборавиме помошта на Словенија за време на пожарите

Општина Берово ќе упати финансиска помош за непогодите во Словенија, а уште веднаш по поплавите понуди спремност за испраќање посебни ...