Tag: протести

Во центарот на Тбилиси беа видливи стотици, ако не и илјадници автобуси кои носеа луѓе надвор од Тбилиси на контрапротестите на ладејачката партија. Фото: Robin Fabbro/OC Media.

Контрапротести во Грузија, претседателката Зурабичвили го нарече митингот на владејачката партија во Тбилиси „акција на Путин“

Владејачката грузиска партија „Грузиски сон“ вчера организираше „контрапротест“ за поддршка на таканаречениот „руски закон“ за странски агенти, кој доаѓа како ...

Page 1 of 9 1 2 9