Tag: роми

Мемети: Со подобрувањето на системот за услуги на сите граѓани, неколкукратно се подобрува состојбата и кај ромската заедница

Целокупниот сервис на услуги што го нуди државниот апарат не претставува таргетирана политика, оценува советникот во Владата за инклузија на ...

Page 2 of 3 1 2 3