Tag: Ростов на Дон

Јордан Камчев (фото извор: Wikimedia Commons)

ДОСИЕ КАМЧЕВ: За една година – под истрага од СЈО, притвор и приведувања – ја премина границата дури 80 пати и градеше бизнис империја во Русија

Пишува: ЉУБОМИР КОСТОВСКИ По ставањето на Камчев на црната листа на Министерството за финансии на САД, постои очевиден напад на ...