fbpx

Tag: Сања Лукаревска

ЛАЖНО Е!

Пишува: САЊА ЛУКАРЕВСКА ЛАЖНО Е! А секое лажно завршува тажно. Тоа да се знае ВАЖНО Е. Само една буква, а ...

Лукаревска: Со идејата за членство во ЕУ израснаа генерации наши граѓани, сегашниот наратив на ВМРО-ДПМНЕ нè оддалечува од таа цел

Сања Лукаревска, заменик претседателка на СДСМ и директорка на УЈП, во интервју за Рацин.мк говори за актуелната политичка ситуација во ...

Page 1 of 2 1 2