Tag: Сајтрокс АД

Фото: foreignpolicy.com

Македонска фирма меѓу четири странски компании кои САД ги додадоа на листата на ентитети за злонамерни кибер активности

Американската Влада додаде четири странски комерцијални шпионски ентитети на листата за трговски рестрикции заради ангажирање во активности спротивни на националната ...