fbpx

Tag: Шаќири

Шаќири најави дека на почетокот на второто полугодие ќе се испорачаат учебниците по математика и општество за второ одделение

Учениците од второ одделение на почетокот на второто полугодие ќе ги добијат учебниците по математика и општетство, најави денеска Министерот ...