Tag: Шеќеринска

Шекеринска и Спасовски: Жените подобро се справуваат со предизвиците, прогресивните идеи за половата рамноправност е социјалдемократски концепт

Потпретседателката на Партијата на европските социјалисти (ПЕС) Радмила Шекеринска и министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, вчера учествуваа на панел ...