Tag: СИРИЗА

СИРИЗА: Очекуваме конкретни иницијативи од Грција за ЕУ перспективата на Западен Балкан во продолжение на Солунската агенда и Договорот од Преспа

Очекуваме неформална вечера да не биде уште една ПР-прилика, туку дека ќе бидат претставени конкретни иницијативи од Грција за пристапната ...