Tag: Случај

СДСМ

СДСМ: Поддршка за институциите за целосно расчистување на случајот на Онкологија, никој нема да се богати на сметка на здравјето

Акцијата на надлежните институции, Министерството за внатрешни работи и Јавното обвинителство за сузбивање на криминал на Клиниката за онкологија е ...