Tag: СМЕР

Единството на НАТО и ЕУ доведени во прашање откако проруски политичар победи на парламентарните избори во Словачка, први на удар мигрантиите

Популистичката партија СМЕР на чело со про-Кремљ политичарот и поранешен премиер, Роберт Фицо се етаблираше како победник на изборите во ...