Tag: Спасовски

Потпишан договор за соработка и размена на информации во електронска форма меѓу МВР и Управа за водење на матични книги

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и директорот на Управата за водење на матичните книги Емир Сулејмани денеска потпишале Договорот ...

Page 1 of 14 1 2 14