Tag: Турција

Фото: expressioninterrupted.com

Приведувања, напади и закани по живот за десетици новинари во Турција кои известувале за изборниот пораз на Ердоган

Најмалку седум новинари се приведени додека известувале за протестите по локалните избори минатиот викенд, додека двајца новинари се заканувале, а ...

Page 1 of 21 1 2 21