fbpx

Tag: ѓубрива

Може ли договорното производство да им помогне на земјоделците? Експертите велат дека тоа е идеално решение особено по големата неизвесност со цените и скапите семиња и ѓубрива

Климатските промени, пандемијата, како и војната во Украина во последните неколку години им ја отежнаа работата и на земјоделците. Дополнителен ...