Tag: УКИМ

Николовски за наводно покачување на партиципацијата: Тоа е внатрешна процедура на УКИМ, наша заложба е да има бесплатно образование

Претседателот на Универзитетското студентско собрание при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, Александар Николовски денеска на новинарско прашање околу ...

Page 1 of 4 1 2 4