fbpx

Tag: Љупчо Николовски

Љупчо Николовски на дводневна посета во Хрватска, 24.03.2023/Фото:МИА

Николовски во посета на Хрватска, Северна Македонија за прв пат земја партнер на „Пролетниот Бјеловарски саем 2023“

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски заедно со директорот на Платежната агенција Никица Бачовски престојува во дводневна посета ...

Николовски: Нашата цел е да го зголемиме домашното производство на значајни култури и да ја намалиме увозната зависност

Успеавме да го стабилизираме домашното производство на храна во услови на криза, преку донесувањето на Националниот план за производство на ...

Николовски: Обезбедуваме 600.000 денари поддршка за набавка на опрема за производство, за малите дестилерии до 300.000 денари по корисник

Заедно со малите производители на храна, членови на Здружението Алијанса на премиум производи министерот Љупчо Николовски одржа конструктивна средба на ...

Page 1 of 3 1 2 3