fbpx

Tag: Вјоса Османи

Фото кредит: Европски парламент

Вјоса Османи во Европскиот парламент: Косово светилник на демократијата, Србите да ги користат правата дадени со Устав

Претседателката на Косово, Вјоса Османи, во Европскиот парламент изјави дека денес Косово е светилник на демократијата и дека граѓаните заслужуваат ...

Page 1 of 2 1 2