fbpx

Tag: водоводна мрежа

Ковачевски: Со новата водоводна мрежа во Богданци овозможуваме побрз и рамномерен регионален развој и подобар квалитет на живот за сите граѓани

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски денеска присуствуваше и се обрати на настан по повод означување на ...