Tag: загинати

РУСКИ РАКЕТЕН ТЕРОР, Днипро, Украина, 29 декември 2023 година

Руски ракетен терор: Најмалку двајца загинати и 17 повредени во Кијив, погодени повеќе цивилни цели низ Украина, украинската одбрана собори најголем дел од проектилите

Денеска, рускиот агресор изврши еден од најмасовните воздушни напади оваа година на територијата на Украина. Агресорите употребија бараж од најразлично ...

Page 3 of 11 1 2 3 4 11