fbpx

Tag: заклучоци

Советот на ЕУ ја пофали Северна Македонија за нејзината доследна соработка и целосно усогласување со заедничката надворешна политика на ЕУ

Советот на ЕУ во заклучоците за проширувањето од вчерашното заседание на Советот за општи работи, потенцира дека добрососедските односи и ...