fbpx

Tag: Западен Балкан

Усвоена заедничка изјава на лидерите на Западен Балкан на Конференцијата на високо ниво „Раст и конвергенција на Западен Балкан”

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Талат Џафери, заедно со другите лидери на државите од регионот, учествуваше на Конференцијата ...

Page 2 of 17 1 2 3 17