fbpx

Tag: Западен Балкан

Проф. Љубомир Фрчкоски (фото: А. Мехмети/ЦИВИЛ)

Русија и Западен Балкан

Пишува: ЉУБОМИР Д. ФРЧКОСКИ Влегуваме во мошне критичен период на геополитичките влијанија во Западен Балкан (Македонија, Албанија, Косово, Србија, Црна ...

Усвоена заедничка изјава на лидерите на Западен Балкан на Конференцијата на високо ниво „Раст и конвергенција на Западен Балкан”

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Талат Џафери, заедно со другите лидери на државите од регионот, учествуваше на Конференцијата ...

Page 1 of 17 1 2 17