Tuesday, 28 January 2020

ХРОНИКА

ФРОНТЛАЈН дознава: БЈБ знае кој е администратор и ја има листата од 7.000 телефонски броеви од групата „Јавна соба“ на „Телеграм“

Бирото за јавна безбедност при МВР знае кои 7.000 телефонски броеви биле зачленети во затворената група под наслов „Јавна соба“...

Read more
Page 1 of 25 1 2 25