Wednesday, 23 September 2020

Командир на ПП единица: Пристапен пат нема, тие што ги граделе спомениците и сите препреки, не помислиле дека ќе се случи ова

Фејсбук пост на Владимир Кочовски, командир на противпожарната единица Скопје. Да. Бев на пожарот сабајле. Од технички аспект релативно лесен...

Прочитај повеќе
Page 2 of 65 1 2 3 65