Friday, 10 April 2020

Кривична пријава за објавување списоци со наслов Корона вирус – КОВИД 19 со лични податоци на социјалните мрежи

Агенцијата за заштита на лични податоци (АЗЛП) денеска поднесе кривична пријава до надлежното обвинителство врз основа на член 149 од...

Read more

Костова: Мизерна е таа лакомост на религиозните лидери, кои наместо да проповедаат мир, пропагираат угнетување на маргинализираните

Државата да им помогнала на религиозните институции. Истите религиозни институции чии лидери во ек на пандемија отворено и дрско поттикнуваат...

Read more

ВМРО-Негативна

Емилија Лазаревска од порталот ако.мк, утринава забележала една навистина интересна, но кога станува збор за ВМРО-ДПМНЕ, и вистинита појава. „Имено,...

Read more
Page 1 of 34 1 2 34