Tag: Џафери

Џафери: Со сегашната динамика до изборите има време за вадење нови документи, доколку останат граѓани без документи Владата ќе има соодветна одлука

Техничкиот премиер Талат Џафери денеска изјави дека МВР ја интензивирало динамиката во однос на вадењето лични документи со новото име ...

Page 1 of 8 1 2 8