Tag: Албански парламент

Албанскиот парламент усвои декларација за укинување на „законот за војна“ што Грција го има со Албанија, предвидува и враќање на имотите на протераните Чами

Албанскиот парламент едногласно, со 96 гласа „за“, ја усвои декларацијата за укинување на „законот за војна“ што Грција го има ...

Во услови на тензии и блокирана говорница албанскиот парламент го изгласа законот со кој ги враќа онлајн игрите на среќа

Во услови на тензии, свирежи, транспаренти и блокирана говорница, предизвикани од пратениците на опозициската демократска партија, приврзаници на Сали Бериша ...