fbpx

Tag: Александар Вучиќ

(Tanjug)

Владејачките популисти на Вучиќ се надеваат на убедлива победа: Трка за Белград со големи нерегуларности

Владејачките популисти во Србија забележаа убедлива победа синоќа на парламентарните избори во земјата, нарушени со извештаи за големи нерегуларности на ...

Page 1 of 3 1 2 3