Tag: Анѓушев

Заев: Чест ми беше што Анѓушев беше мој соработник во владата. Ја има мојата поддршка за докажување неоснованост на сомнежите кон него од САД

Поранешниот премиер Зоран Заев во писмена изјава до медиумите вели дека „САД се стратешки пријател и партнер на Северна Македонија. ...

Анѓушев прв ќе воведе во Македонија големи батериски системи за складирање на вишокот електрична енергија од обновливи извори

Фирмата Централ Инвест на бизнисменот Кочо Анѓушев прва ќе донесе во Македонија големи батериски системи за складирање на вишокот електрична ...