fbpx

Tag: антируски чувства

Фото: Wikimedia Commons

„Рускиот Рамбо“, некогашниот миленик на Путин би се борел за Украина и „ништо друго освен омраза“ не чувствува за својата татковина

Рускиот актер Артур Смолјанинов беше ѕвезда на еден од омилените филмови на претседателот Владимир Путин , оној за советската единица ...