Tag: Арсовска

Реакција на Министерството за транспорт и врски: Данела Арсовска да ги води политичките игри и пресметки на друго место

Министерството за транспорт и врски ги отфрла обвинувањата на градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска, која на прес конференција обвини за ...

„На Точак“ за изградбата на улицата Васко Карангелески: Оваа градска власт не учи од грешките туку ги копира

Иницијативата „На Точак“ на група ентузијасти со цел подобро велосипедско Скопје, реагира на завршувањето на изградбата на улицата Васко Карангелески, ...

Page 1 of 5 1 2 5