Tag: Башким Селмани

Евроинтеграциите, руското влијание и економскиот развој се очекува да бидат клучните теми на кампањата за парламентарните избори

Утре почнува официјално кампањата за парламентарните избори. Од 18-ти до 22-и април на полноќ кампањите за претседателските и парламентарните избори ...