fbpx

Tag: билатерален состанок

Бектеши од Брисел: Со целосно усогласување на нашето законодавство ќе обезбедиме поголеми права за основање и слободата на давање на услуги

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска во Брисел се обрати на првиот билатерален состанок во рамки на Кластерот за  Внатрешен ...