fbpx

Tag: чествување

Ковачевски: Идеалите на Делчев се разбран аманет и патоказ за политиките на Владата, поставени на дијалогот и на почитувањето

Со високи државни почести, мирно и достоинствено, како што доликува на големиот, светски визионер и инспиратор на македонското револуционерно дело ...