fbpx

Tag: ЦИВИЛ

Гир: Северна Македонија покажа примерно морално лидерство со целосно усогласување со надворешната и безбедносната политика на ЕУ за Русија

Масовни убиства, мачење, силување, киднапирања, депортации, грабежи, уништена инфраструктура која остави милиони луѓе без греење, вода и струја среде зима. ...

Река: Војната во Украина однесе илјадници жртви, создаде милиони бегалци во целата Европа и предизвика разорување на целата земја

Албанскиот амбасадор Фатос Река на денешната конференција „Украина – година на хероизмот“, на невладината организација за човекови права и слободи, ЦИВИЛ – ...

Page 1 of 3 1 2 3