fbpx

Tag: даноци

Беџети: Ако се троши домаќински, нема доволно научно изджани докази дека повисоките даноци негативно влијаат во економскиот раст

Во услови на континуирано и тензично преиспитување на потребата од нови даноци, академик Абдулменаф Беџети како суштински аргумент ја посочува ...