fbpx

Tag: Дарко Каевски

Секогаш кога Мицкоски најавуваше дека ќе има мнозинство предводено од ВМРО-ДПМНЕ имаме зголемување на актуелното парламентарно мнозинство, вели Каевски

Ретерирањето во изјавите на ВМРО-ДПМНЕ постојано се случува од моментот кога јавноста ќе дознае дека она што партијата го ветува ...