Tag: ДУИ

Конвенција на ДПА, 12 март 2020

ЦИВИЛ со соопштение побара од политичките партии да ги почитуваат мерките за заштита од коронавирусот, а не да ги злоупотребуваат за политички рејтинг

Според соопштението на ЦИВИЛ, мерките за забрана за јавни собири и настани, според мониторинг тимовите на ЦИВИЛ, до сега ги ...

Page 14 of 14 1 13 14