Tag: економија

Битиќи на работен состанок со Делегацијата на германското стопанство: Усогласувањето со европската регулатива ќе создаде додадена вредност за економијата

Вицепремиерот Битиќи, денеска одржа работен состанок со претставници на Делегацијата на германското стопанство (АХК) во земјава, на кој се зборуваше ...

Ковачевски: Владата е партнер на стопанството, заедно ја градиме нашата европска економија, за повисок раст, нови инвестиции и подобар животен стандард

Премиерот Димитар Ковачевски, денеска се обрати пред околу 500 претставници на деловната заедница корисници на поддршката од Владата, за нови ...

#МКЕкономија „Довербата расте” и инфо-сесија за компаниите корисници по Законот за финансиска поддршка на инвестиции

Владата на Република Северна Македонија денеска организира настан #МКЕкономија „Довербата расте” наменет за компаниите корисници по Законот за финансиска поддршка ...

Page 2 of 13 1 2 3 13