Tag: економски развој

Ковачевски: ММФ ги препознава и поддржува нашите заложби за постигнување одржлив економски развој

Премиерот Димитар Ковачевски, заедно со министерот за финансии, Фатмир Бесими, денеска остварија средба со делегација од Меѓународниот монетарен фонд предводена ...